31 Temmuz 2009 Cuma

Bu yaz hangi diziler izlenecek?


Rating rekorları kıran pek çok dizinin tatile girmesiyle birlikte ekranlar yaz dizilerine kaldı. Güçlü kadrolarla yayına girmeye hazırlanan dizilerden bazıları şunlar:

Aile Reisi: Star TV'de ekranlara gelecek olan dizinin başrollerini Pınar Altuğ Atacan ve Emde Kınay üstleniyor.

Geniş Aile: Halit Akçatepe'nin yanı sıra Ufuk Özkan, Rasim Öztekin, Zuhal Topal'ın oynadığı dizi Kanal D'de yayınlanacak.

Kız Kaçıran: İlginç adı ile ilgili çeken dizinin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan yapıyor. ATV'de yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu ise Barış Hayta, Pınar Aydın, Sümer Tilmaç, Lemi Filozof, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Bengi İdil Uras gisi oyunculardan oluşuyor.

Melekler Korusun: Hümeyra'nın oynadığı dizi yaz aylarında yeni bölümleri ile Show TV'de ekranlara gelecek.

Unutulmaz: Ersoy Güler'in yönetmenliğini yaptığı ve ATV'de yayınlanacak olan dizide Serhan Yavaş, Özlem Yılmaz, Sinem Öztufan, Deniz Gökçer ve Fikret Hakan oynayacak.

Elmalar Armutlar: Tayanç Ayaydın, Görkem Yeltan, Serkan Keskin, Füsun Demirel, Gülden Avşaroğlu, Metin Coşkun, Şebnem Dilligil, Nadir Sarıbacak, Şener Kökkaya ve Erman Okay'ın oynadığı dizi ağustos ayında ekranlara gelecek.

Yalancısın sen: Metin Günay’ın yönettiği Yalancısın Sen dizisinin oyuncu kadrosu Feride Çetin, Serkan Kuru, Gül Onat,İsmail İncekara, Aydoğan Temel, Göktuğ Alpyaşar, Karine Selim Gükner ve Bertan Ceylan'dan oluşturuyor. Dizi Salı akşamları ekrana geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder